WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Crew = crewcial!

Wil jij deel uitmaken van die unieke gemeenschap en bijdragen aan een betere (roze) wereld? Wij beloven een onvergetelijke ervaring die helemaal niet als werken aanvoelt. Je wordt onderdeel van de totaalbeleving en we hopen dat je mee gaat feesten met de teams!

Je opgeven als crewlid is mogelijk vanaf 18 jaar. We laten ook enkele +16 jarigen toe. Wij zijn op zoek naar klantgerichte, vrolijke, energieke crewleden met een magische glimlach. Crewleden krijgen van ons een Pink Ladies Games T-shirt, lunch en enkele drankjes.

Er zijn veel verschillende rollen. Marshalls zijn verantwoordelijk voor 1 battle (ze hebben dus meestal al eens meegewerkt in een Pink Ladies Games event) en monitors helpen hen met de puntentelling en organisatie.

Wil je deel uitmaken van onze Pink Crew? Vul het onderstaande formulier in, vertel ons wat je motivatie is en het belangrijkste... vertel het aan je vrienden en maak samen wat plezier! Wij nemen daarna contact met je op :)

Ontdek onze events

Door het virus hebben we al onze evenementen in 2020 moeten uitstellen.

In 2021 hebben we een prachtige editie in de stad Geel georganiseerd. Het voelde heerlijk om dit weer te kunnen en te mogen doen. Het Pink Ladies Games team heeft enorm genoten van elk stukje; lachende en stralende gezichten, het plezier, alle donaties, de gezelligheid... Gewoonweg de warmte en samenhorigheid, waar het die dag dan ook om draait. 

In de komende maanden zullen we, in samenwerking met Think Pink, de events van 2022 toevoegen.

KALENDER