Wil jij deel

uitmaken

van ons team?

Crew = crewcial!

Wil jij deel uit maken van die unieke gemeenschap en bijdragen aan een beter wereld? Wij beloven een onvergetelijke ervaring die helemaal niet als werken aanvoelt. Je wordt onderdeel van de totaalbeleving en we hopen dat je mee gaat feesten met de teams!

Werken als crewlid is mogelijk vanaf 18 jaar. We laten ook enkele +16 jarigen toe. Wij zijn op zoek naar klantgerichte, vrolijke, energieke crewleden met een magische glimlach.

Volgende event: Pink Ladies Games te Geel op 9/10/21. Stel je hieronder kandidaat.

Crewleden ontvangen een kleine vrijwilligersvergoeding(je kan vrijblijvend kiezen om je vergoeding af te staan ten voordele van Think Pink ), een T-shirt en enkele drankjes.

Er zijn veel verschillende rollen. Marshalls zijn verantwoordelijk voor 1 battle (ze hebben dus meestal al eens meegewerkt in een Pink Ladies Games event) en monitors helpen hen met de puntentelling en organisatie.

Wil je deel uitmaken van onze Crew? Vul het onderstaande formulier in, vertel ons wat je motivatie is en het belangrijkste... vertel het aan je vrienden en maak samen wat plezier! Wij nemen contact met je op en als je geselecteerd bent.