UW STAD ALS URBAN PLAYGROUND

LET'S TALK

Unieke girl power

Koppel uw gemeente of stad aan het goede doel en trek veel nieuwe bezoekers naar uw stadscentrum!

Bent u op zoek naar eens iets anders als stad? Een sympathiek concept dat verschillende vliegen in één klap vangt?
De Pink Ladies Games is een uniek concept, en dit vanwege de combinatie van diverse troeven: laagdrempelig sport en spel concept, het goede doel, een hoog fungehalte, girlpower en… niet te onderschatten, tal van stadsbezoekers

KOM MEER TE WETEN OVER ONS CSR-INITIATIEF

What's in it for you?

Samen, zonder overlast, meer volk naar uw stad trekken en uw naam verbinden met duizenden vrouwen van alle leeftijden en culturen: dat is wat we doen. En dat helemaal volgens de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Ontdek de voordelen hier:

ONTVANG EEN BENDE STRAFFE MADAMMEN

Per editie nemen zo’n 1.000 Pink Ladies deel. Deze toffe dames brengen een grote bende supporters mee en het hele gebeuren wordt bekeken door vele bezoekers. Uw stad kan dus rekenen op héél wat bekijks!

SURF MEE OP DE HYPE

We werken met een tiental Pink Influencers van alle leeftijden. Enkele deelnemende teams kunnen een vrouwelijk rolmodel winnen als coach bij de battles. Uw stad wordt dus ook gepromoot door bekende gezichten.

MAAK WERK VAN CITYMARKETING

Ons doelpubliek: dames die zich inzetten voor het goede doel en die houden van fashion en fit lifestyle. Dat zijn er zo'n miljoen op sociale media. Via onze mediakanalen zetten we uw stad in de kijker. Waarvoor staat u bekend? Wij verspreiden het woord.

STEUN EEN GOED DOEL:

THINK PINK

Borstkanker treft 1 vrouw op 8. Dat is veel, veel te veel. Zet daarom mee de schouders onder de strijd tegen de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Laten we ons samen inzetten voor deze sociale teammissie!

DRAAG BIJ AAN EEN BETERE

(ROZE) WERELD

U trekt volop de kaart van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een fantastische manier om uw beleid rond de SDG's van de Verenigde Naties vorm te geven, zonder er zelf veel werk in te moeten steken.

NIKS DAN HAPPY FACES

De foto’s en video’s zeggen meer dan duizend woorden.

BEKIJK ONZE FOTO'S

Enkele Pink Playgrounds uit het verleden

Deze steden slaagden er al in om een breed publiek te ontvangen dankzij Pink Ladies Games: Geel, Mechelen, Lier, De Panne, Genk, Leuven, Brugge, Middelkerke, Roeselare, Hasselt, Waregem, Aarschot, Aalst... Wist u trouwens dat we ook een Pink Ladies Games organiseren in Dubai? Yep, we gaan niet enkel die extra mile voor onze pink events, even more miles... ;-)