STEUN THINK PINK

EN GEEF BORSTKANKER GEEN KANS!

Pink Ladies Games is een CSR concept

om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van

de Verenigde Naties te steunen.

Steun Think Pink

Borstkanker treft 1 vrouw op 8. Dat is veel, veel te veel. En dat vindt Think Pink als internationale borstkankerorganisatie onaanvaardbaar.

Daarom nodigen we jou uit om via de Pink Ladies Games je schouders te zetten onder de strijd tegen de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. 

De Pink Ladies Games hebben altijd in het teken gestaan van solidariteit, empowerment van vrouwen en gezondheid. Dat zijn SDG3 en SDG5 van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Samen met Think Pink Europe willen we daar verandering in brengen.

Who save the world? Girls!

Think Pink lintje

De SDG's vormen de leidraad naar een betere, duurzame toekomst. Ze vormen een kader gericht op de globale uitdagingen waar we met zijn allen tegenover staan. En het plan is ambitieus: elke doelstelling bereiken tegen 2030. Door krachten te bundelen en mee te werken aan een doelstelling die groter is dan onszelf, werken we actief aan ons geluk.

In 2015 lanceerden de VN de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen die onder andere een einde willen maken aan armoede, ongelijkheid verminderen en onze planeet beschermen. Drie sleutels die leiden tot welzijn en geluk.

VERBIND JOUW MERK MET DUIZENDEN STRAFFE DAMES